De behandeling

Magneetpuls therapie is een pijnloze behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van materialen, die een verbinding maken met de cellen in het lichaam waardoor weefselherstel wordt bevorderd. Door deze therapie wordt er in diepliggende structuren van het menselijk lichaam door middel van een pulserend magnetisch veld met lage frequentie contact gemaakt met de magnetisch geladen deeltjes uit de cellen. Er vindt een gerichte verdeling van energie in het weefsel plaats. Hierdoor wordt herstel bevordert en kunnen en afvalstoffen sneller het lichaam verlaten.

Verbetering van fysieke beperking(en) met EMT magneetpuls electrotherapie

De kracht van EMT, dat de cellen worden ondersteund om probleemzones te veranderen en te herstellen. EMT wordt o.a. toegepast bij doorbloedingsproblemen, verminderd pijnklachten, ondersteunt genezen van huid en weefsels, vermindert stijfheid in spieren en gewrichten, is ontstekingsremmend, bevordert stabilisatie van de bloeddruk, werkt preventief tegen welvaartsziekten, geeft versterking van botstructuren, vermindert zwellingen. Deze EMT therapie werkt nog effectiever in combinatie met APS therapie.

Heeft U vragen of uw klachten in aanmerking komen voor EMT magneetpuls therapie?
Door combinatie met de andere natuurgeneeskundige werkvormen is Pauline Heinen in staat behandelingen te geven die pijnklachten verminderen,alsmede herstel te bevorderen. Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u mij bereiken: telefoon 06-49608411 of e-mail praktijkmedicod@gmail.com.

Contact