De behandeling

Micro-elektrotherapie APS is een pijnloze behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van kleefelektroden. Door deze therapie wordt er in diepliggende structuren van het menselijk lichaam energie aangemaakt waardoor herstel processen op gang komen en afvalstoffen sneller het lichaam verlaten.

Verbetering van fysiek en/of emotionele beperking(en) met APS micro-electrotherapie

De kracht van APS micro-elektrotherapie is, dat het zenuwstelsel wordt ondersteund om probleemzones te veranderen en te herstellen door aanmaak van lichaamseigen (herstel)stoffen. Micro-elektrotherapie APS wordt o.a. toegepast bij recente en oude fracturen, fibromyalgie, doorbloedingsproblemen, niet genezende huid, sportblessures,multiple sclerose en burnout. Emotionele pijn, zoals pijn tijdens rouwverwerking, komt ook in aanmerking voor behandeling met APS therapie evenals een aantal gedragsproblemen zoals ADH en ADD.

U kunt meer informatie vinden op de website van de B.V.A.T., de beroepsvereniging van APS therapeuten.

Door combinatie met de andere natuurgeneeskundige werkvormen is Pauline Heinen goed in staat behandelingen te geven die pijnklachten verminderen. Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u mij bereiken: telefoon 06-49608411 of e-mail praktijkmedicod@gmail.com.

Contact