Stimulatie van lichaam en geest

Voetreflexzonetherapie is een 4.000 jaar oude Oosterse natuurgenees-kundige behandelingswijze. Door stimulatie van zenuwuiteinden in de voeten worden weefsels en organen geactiveerd. Dit bevordert het proces van de stofwisseling in de betreffende lichaamsdelen. Elke zone in de voet staat in directe verbinding met een specifiek deel van uw lichaam. Het zelfhelende vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd in lichaam en geest.

Er zijn verschillende soorten voetreflexzonetherapie namelijk:

– Therapeutische behandeling, die een fysieke werking heeft op ademhaling, urinewegstelsel, spijsvertering, hormonen, gewrichten, wervelkolom, spieren en het lymfatische afweersysteem. Met deze behandeling wordt met stevige druk op de voeten gewerkt.

– Therapeutische behandeling, die een helende werking heeft op de psyche zoals: Chakra’s, Meridianen, Polariteiten, Zonnevlecht en Metamorfose behandeling.Tijdens deze behandeling wordt met zachte (of zonder) druk op de voeten gewerkt.

– De combinatie van voetreflexzonetherapie met andere behandelingen van MEDICOD versterkt de werking van de behandeling.

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u mij bereiken: telefoon 06-49608411 of e-mail praktijkmedicod@gmail.com.