Herbalife producten

Medicod is de grootste distributeur voor herballife producten in Apeldoorn en omgeving.

Voeding

Wat uw doelen op het gebied van vitaliteit, gewicht, sport en leefstijl ook zijn, het is belangrijk om te beginnen met gebalanceerde voeding die past bij uw persoonlijke omstandigheden. Bent u niet tevreden over uw doelen dan kan ik u helpen resultaten te behalen.

producten

Gezichtsverzorging

Herbalife SKIN is oplossingsgerichte gezichtsverzorging voor mannen en vrouwen die meer dan 15 vitaminen en botanische extracten combineert met bewezen wetenschap voor een luxe ervaring en een stralend uitziende huid.

producten

Lichaamsverzorging

We brengen tijd door met het bedenken wat we eten, dat we vaak de buitenkant van ons lichaam zoals uw huid en uw haar vergeten. Herbalife’s persoonlijke verzorgingslijn heeft alle producten die u nodig heeft om u lichaam er mooi uit te laten zien.

producten

Sport, vitaliteit & fitness

Of U topsporter bent of beginnende sporter, graag help ik U op weg naar een betere prestatie in combinatie met aanpassing van uw voedingspatroon. Hydratatie, energie en herstel zijn allemaal belangrijke factoren voor sport en bewegen. Aanvulling met Herbalife sport (voeding) biedt alles om u lichaam en geest te voeden en te herstellen.

producten

Informatie en bestellen

Wilt u meer informatie over voeding of herbalife producten of wilt u herbalife producten bestellen neem dan contact met mij op.

  • Geef hier aan over welk product uw meer informatie wilt ontvangen of bestellen.